Trazis upoznavanje?

Kompilacija koja prikazuje ljude koji jednostavno "puknu" na poslu!



Kroz ovih 12 videa moći ćete vidjeti kako je zapravo kada ljudi jednostavnu "puknu" na svome radnom mjestu.

Mogu biti kolege krive, a i ne moraju. Najčešće u uredima imaju kamere, pa nije rijetkost da se ovakve budalaštine zabilježe :)

12 videa

Budite dobri prema računalu 
 
Kakve god probleme računalo zadavalo, treba nastojati ne izgubiti živce. Ako se iskalite na monitoru i tipkovnici, osvetoljubivi kompjutor uvijek će naći načina da vam uzvrati. Pogledajte samo primjer ovog računala koje ima instaliranu vrlo efikasnu zaštitu:



Opuštanje 
Ponekad je dovoljno smanjiti napetost u vratnim mišićima, ustati od stola, protegnuti se, malo prošetati i opustiti se. Ipak, nemojte se opustiti toliko da zaboravite gdje se nalazite: 
 



Kako se riješiti iritantnih kolega 
Postoji li na vašem radnom mjestu netko tko vas posebno živcira? Možda često glasno razgovara na telefon, pjeva glasno iako je bez sluha, neprestano brblja i ometa vam koncentraciju? U tom je slučaju uredski pribor vaš saveznik. Pogotovo ako pri ruci imate telefonski imenik: 
 



Recite 'Dosta!' neobazrivim kolegama 
Česta metoda smanjivanja stresa je pušenje. No, osim što je pušenje štetno za vas i vašu okolinu, može na vas navući bijes vaših kolega. Umjesto da narušavate njihovo zdravlje pušite samo gdje vam je to dozvoljeno i postanite moralno superiorni. To će vam ujedno omogućiti da se obračunate s nepristojnim pušačima na razne kreativne načine: 
 



Držati sobu na VAMA ugodnoj temperaturi 
Pod svaku cijenu! Klima uređaj, ventilator, radijator... prisvojite ih i ne dopustite da vam drugi diktiraju sobnu temperaturu. Ako treba, kampirajte pored radijatora ili napravite vlastiti daljinski za klimu. I ne zaboravite se oboružati jer vas kad-tad čeka osveta kolega: 
 



 Vatreno oružje 
Čemu isprobavati granice svojeg strpljenja kada jednostavno možete uzeti stvar u svoje ruke i vatrenim oružjem izbezumiti svoje kolege: 
 



'Smjestite' šefu 
Nikada ne znate, možda ga uspijete zabaviti i stvoriti povoljniju radnu okolinu. Malo humora nije još nikoga ubilo. Zapravo, vjerojatno je. Ma nema veze, važna je ideja, ne posljedice. Počnite s nečim jednostavnim: 
 



 Ali budite na oprezu jer u uredu, kao i u ostalim reality showovima, uvijek može biti tajnih saveza koji rade protiv vas:  



Nekoliko upozorenja za kraj 

1) Koliko god poriv bio jak i koliko god prirodnim i samorazumljivim se činilo (jer izgleda da svi to pokušavaju napraviti), nikada nemojte gologuzi sjesti na fotokopirku. Ne samo zato što je nehigijenski i bizarno već i zato što vam se mogu dogoditi razne nepredvidive stvari. Samo jedna od njih je ova: 
 



2) Imajte na umu da u svakom trenutku i zbog najmanje provokacije jednostavno možete 'puknuti' i uništiti cijeli j***ni ured:


 

prenosi : net.hr 


__________________________________________________________________________________________________________

 
Zanimljivosti. PC Game Trainers. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.